FlashCheck Ruggy

Το FlashCheck Ruggy TCT Kit χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών εστίασης και επιθεωρητές ποιοτικού ελέγχου για την επαλήθευση της θερμοκρασίας των τροφίμων και του εξοπλισμού καθ ‘όλη την προετοιμασία, την αποθήκευση και τη διακίνηση. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο εργαστήριο παραγωγής. Το σετ περιλαμβάνει το FlashCheck Thermocouple θερμόμετρο, το προστατευτικό περίβλημα και τον καθετήρα. Το Ruggy FlashCheck είναι ανθεκτικό. Το Ruggy FlashCheck εγγυάται μέγιστη αντοχή, ευελιξία και προστατεύει τη βάση από προσκρούσεις ή διαρροές.

.

.

Μοντέλο 25050 – Το FlashCheck Ruggy TCT Kit με το #25054 Reduced Tip Probe, περιλαμβάνει τη μονάδα βάσης του θερμόμετρου, τη κίτρινη βάση και τον αισθητήρα στην άκρη.

.
• Εύρος μέτρησης: από -60 ° C έως +400 ° C ( -76 ° F έως +752 ° F)

• Μεγάλη οθόνη LCD

• Τύπος K Probe, Splash Proof – IP54, NSF Certified

• Κατάλληλο για λεπτή μάζα τροφίμων, όπως χάμπουργκερ και κοτομπουκιές

Χρησιμοποιήστε το Reduced Tip Probe για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό, τι το Probe Needle.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 25050

.

.

.

Μοντέλο 25051 – Το FlashCheck Ruggy TCT Kit με το #25055 Surface Probe, περιλαμβάνει τη μονάδα βάσης του θερμόμετρου, τη κίτρινη βάση και τον ανιχνευτή-αισθητήρα επιφανειών.

.
• Εύρος μέτρησης: από 
-60 ° C έως +400 ° C  (-76 ° F έως +752 ° F)

• Μεγάλη οθόνη LCD

• Τύπος K Probe, Splash Proof – IP54, NSF Certified

• Κατάλληλο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας σε μια ποικιλία από επιφάνειες

.

Χρησιμοποιήστε το Surface Probe ψησίματος ή στις σχάρες για να διασφαλίσετε ότι πληρούνται οι κατάλληλες θερμοκρασίες μαγειρέματος.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 25051

.

.

.

Μοντέλο 25052-Το Flash Check Ruggy TCT Kit με το #25056 Needle Probe, περιλαμβάνει τη μονάδα βάσης του θερμόμετρου, τη κίτρινη βάση και τον ανιχνευτή με τη βελόνα.

.
• Εύρος μέτρησης: από
-60 ° C έως +600 ° C (-76 ° F έως +1112 ° F)

• Μεγάλη οθόνη LCD

• Τύπος K Probe, Splash Proof – IP54, NSF Certified

 Κατάλληλο για τη μέτρηση της λεπτής μάζας τροφίμων και τη ρηχή διείσδυση

.Χρησιμοποιήστε τη βελόνα Needle Probe για τη μέτρηση της θερμοκρασίας στις μαλακές τροφές, τροφές με λεπτή μάζα, σε ευαίσθητα προϊόντα (όπως σταφύλια) καθώς και στα υγρά.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 25052

.

.